Kadın Klasik Kumaş Pantolon

 Kumaş pantolonlar günlük ofis hayatımızın kurtarıcı iç giyim ürünlerinden biridir.  Sadece ofis giyiminde değil, günlük özel gün ve davetlerde de şıklığımızı tamamlayan birbirinden güzel modellere sahip bayan kumaş pantolonlar yazımızın konusu.


                 Kadın elbise pantolonları için farklı kombin önerileri ile size ilham verecek seçenekler sunmaya ve gardırobunuzdaki kıyafetlerinizi kombinleyerek eşleştirmeye çalışıyoruz.



                 Düz kesim, gri-siyah kareli bir pantolonla başlayalım.  Özellikle ofislerde oldukça popüler olan bu pantolon modelini aynı renk bir ceket ile kombinleyebilirsiniz.  Biraz daha detaya inersek şu öneriyi yapabiliriz.  Gri ekose pantolonunuzu beyaz bir gömlek ile giyerek klasik bir tarz yaratabilirsiniz.  Gömleğinizi pantolonunuzun içine sokabilir ve beyaz açık topuklu ayakkabı tercihinizi kullanabilirsiniz.  Bu kombinasyonu hem ofiste hem de şık bir akşam yemeğinde kullanabilirsiniz.



                 Çan altları son zamanlarda çok popüler olmasa da özellikle uzun boyluysanız kesinlikle gardırobunuzda olması gereken kadın pantolonlarından biridir.  Özel bir etkinliğe gidiyorsanız, siyah yüksek belli kloş pantolonunuzu bordo fırfırlı bluz ve topuklu botlarınızla kombinleyerek sofistike bir tarz yaratabilirsiniz.


                 Elastik manşetleri andıran kemer detaylı pantolonlar, mevsimlik trenin bir parçası ve günlük kıyafetlerde gerçekten iyi çalışıyor.  Elastik belli ve kemer detaylı haki kumaş pantolonunuzu sade beyaz bir tişört ve renkli kalın spor ayakkabı ile kombinleyerek hem sportif hem de şık ve zahmetsiz bir tarz yaratabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Renkli Kadın Pantolonlar

Kadın Keten Pantolon